Over ABACO Administraties

Een familie in boekhouding

Van vader…
Sinds onze oprichting door Gerbrand Kruijver in 2000 geloven wij dat een goede boekhouder ’t niet onnodig duur of ingewikkeld maakt. Daarom regelt Abaco al meer dan twintig jaar iedere stap in de administratie van zelfstandig ondernemers of Mkb’ers. Van urenadministratie tot jaaropgaaf. Voor een administratie zonder hoofdpijn.

… op zoon.
Sinds 2017 geeft een nieuwe generatie invulling aan boekhoudkundig ontzorgen. Met de ervaring van zijn vader als bewezen basis weet zoon Ewoud Kruijver uw boekhouding nog eenvoudiger te maken door compleet te digitaliseren. Geen hippe snufjes, maar één duidelijk app waarmee u alles regelt. Uw administratie op broekzakformaat. Zodat u op vrijdagmiddag niet met de boeken maar enkel een drankje voor uw neus zit.

Ewoud Kruijver
Van achter de bar in de boeken

Jaren kon je Ewoud vinden waar het gezellig was: buffelend in de horeca of in zijn eigen restaurant. Toch kiest de ondernemer in 2017 voor een kantoorbaan. Saai? Verre van. Na een stage bij Abaco Administraties en verschillende opleidingen krijgt de jongste telg van het team de taak om het bedrijf tot ver onder de streep te digitaliseren. Het is het begin. De komende jaren zal Abaco Administraties volgens Ewouds toekomstvisie nieuwe paden inslaan en uiteindelijk onder zijn leiding doorgaan als ‘t administratiekantoor dat past bij de boeken van de toekomst

Gerbrand Kruijver
Ontelbaar veel cijfers

Zijn eerste baan is op de administratie van een productiebedrijf in Zaandam. En daarna zal Gebrand nog in ontelbaar veel cijfers duiken. Hij werkt als boekhouder voor bedrijven in de meest uiteenlopende rollen en sectoren. Van administrateur bij een Woningbouwvereniging tot hoofd ‘Administratie’ bij een plasticzakkenfabriek in Volendam. Als hoofd ‘Finance’ bij JPM opent hij kantoren in Duitsland, België en Hong Kong. In 2000 start Gebrand zijn eigen bedrijf. In eerste instantie om aan de slag te gaan als interimmer, maar in 2009 ontstaat zijn idee voor een administratiekantoor. Het plan dat begint aan keukentafel in Koog a/d Zaan groeit uit tot een volwaardig kantoor met de pen dances in Den Helder, Meppel en Lollum–Abaco Administratie.

Ook meer overhouden?

Neem contact op om vrijblijvend te horen wat we voor u en uw boekhouding kunnen doen.